Täystiilitalon muuraus

Täystiilitalo on erinomainen valinta silloin, kun tavoitteenasi on turvallinen, ekologinen ja kestävä koti. Muurix Oy tekee tiilitalojen muurauksia Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Energiatehokas täystiilitalo

Täystiilitalon ulkoseinissä kahden tiilimuurin väli täytetään lämmöneristeellä. Koska seinien rakenne on näin yksinkertainen, on rakennusvirheiden mahdollisuus lähes olematon. Näin ollen säästyt mahdollisten rakennusvirheiden aiheuttamilta harmeilta ja kustannuksilta.

Mikäli suunnitelmissasi on passiivitalon rakennuttaminen, on täystiilitalo sinulle erinomainen ratkaisu. Tiilitalosta on mahdollista tehdä oikealla lämmöneristevalinnalla niin tiivis, että lämmityskustannukset jäävät erittäin pieniksi. Tilitalon lämmöneristeenä voidaan käyttää niin villaa kuin solumuoviakin.

Täystiilitalon omistajana säästät paitsi lämmityslaskussa, myös huoltokustannuksissa. Puutalo vaatii huoltomaalauksen muutaman vuoden välein, kun taas tiili patinoituu vuosien mittaan kauniisti ilman huoltoja.

Tiiliseinät tasaavat lämpötilaa

Eräs tiiliseinien parhaista ominaisuuksista on niiden lämpötilaa tasaava vaikutus. Tiilitalo pysyy talvella lämpimänä ja vedottomana. Kesällä se sen sijaan on helppo pitää miellyttävän viileänä. Lämmön lisäksi täystiilitalon rakenne eristää erinomaisesti myös ääntä. Esimerkiksi liikenteen äänien aiheuttamat häiriöt saadaan tiilen ansiosta pidettyä minimissä.

Täystiilitalo on turvallinen valinta

Tiiliseinät tasaavat tehokkaasti huoneilman kosteusvaihtelua, jolloin sisäilma pysyy hyvälaatuisena. Siksi moni allergikko valitseekin kodikseen täystiilitalon. Tiili on palamaton materiaali, joten täystiilitalo on myös paloturvallisuuden kannalta erinomainen vaihtoehto.

Täystiilitalo vai harkkotalo?

Täystiilitalon keskeisin etu harkkotaloon verrattuna on sen huoltovapaus. Rapattu harkkotalon ulkoseinä on tiiliseinää herkempi vaurioille ja vaatii aika ajoin pesua. Tiiliseinää ei tarvitse pestä, vaan se patinoituu ajan mittaan kauniisti. Harkkorakenne on hyvä valinta kellariin ja sokkeliin, mutta siitä ylöspäin suosittelemme ratkaisuksi tiiliseinää. (Lue lisää: Harkkomuuraus)

Suunnitteletko täystiilitalon rakennuttamista Turun tai Varsinais-Suomen alueella? Muurix Oy muuraa tiilitalot huolellisesti ja pitkällä kokemuksella.

Täystiilitalon muuraus
Täystiilitalo

Muurix Oy

Iltatuuli 12, 21600 Parainen
Puh. 040 5779054
muurix2@gmail.com

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.