Julkisivumuuraus

Teemme julkisivumuurauksia Turun ja Varsinais-Suomen alueella yrityksille ja yksityishenkilöille. Muuraamme julkisivut tiilestä sekä omakotitaloihin että taloyhtiöihin. Toteutamme julkisivumuuraukset aina huolellisesti ja tekniset vaatimukset huomioiden.

Toisin kuin monet muut julkisivumateriaalit, tiili ikääntyy tyylikkäästi ja näyttää hyvältä vielä vuosikymmenten kuluttua. Puinen julkisivu edellyttää huoltomaalausta muutaman vuoden välein, kun taas tiilestä muurattu julkisivu pysyy kauniina ilman huoltoja. Tiili on myös ekologisesti kestävä valinta julkisivun materiaaliksi.

Keskustele muurarin kanssa jo talon suunnitteluvaiheessa

Laadukkaan julkisivun saavuttamiseksi ja kustannusten säästämiseksi on julkisivumuurauksesta syytä keskustella ammattitaitoisen muurarin kanssa jo talon suunnitteluvaiheessa. Kokeneen muurarin neuvot ovat tärkeitä erityisesti silloin, kun suunnitellaan talon mitoitusta.

Kaikkein paras lopputulos saavutetaan, kun muurari ja arkkitehti päättävät yhdessä rakennuksen aukkojen koosta ja sijainnista. Sillä, mihin ikkuna- ja oviaukot sijoitetaan, voi olla suuri merkitys julkisivumuurauksen kustannusten kannalta. Etenkin silloin, kun suunnitteilla on monimuotoinen rakennus, voivat muurarin neuvot säästää pitkän pennin rakennuskustannuksissa.

Kysy muurarilta julkisivumuurauksen materiaaleista

Tiilien myyjä auttaa varmasti mielellään julkisivumuurauksen materiaalien valinnassa. Muurari voi kuitenkin tarjota aiheeseen näkökulmia, joita tiilien myyjä ei osaa tai muista huomioida. Muistathan siis kysyä neuvoa myös muurarilta, kun valitset julkisivun materiaaleja! Näin varmistat, että työhön valitaan varmasti oikeat tarvikkeet.

Julkisivumuurauksessa on otettava huomioon ennen kaikkea kaksi seikkaa: kestävyys ja ulkonäkö. Julkisivu on ankarien sääolosuhteiden armoilla – sen on kestettävä niin tuulta, sadetta, pakkasta kuin auringon paahdettakin. Tiili on lähtökohtaisesti paloturvallinen ja kestävä valinta julkisivuun.

Julkisivun ulkonäköön vaikuttaa ennen kaikkea valittu tiilityyppi ja saumauslaasti. Tiiliä on saatavilla monissa erilaisissa väreissä ja erilaisilla profiileilla. Myös muurauslaastia on markkinoilla monissa eri väreissä. Muurauslaastin ja tiilen lisäksi ulkonäköön vaikuttavat suuresti myös tiilien limitys ja saumaustapa. Limityksellä ja saumauksella julkisivuun voidaan luoda dynaamista ilmettä tai muita kiinnostavia efektejä. Jos haluat talosi julkisivuun persoonallista ilmettä, ota asia puheeksi muurarin kanssa!

julkisivumuuraus
julkisivumuuraus

Etsitkö julkisivumuurauksen toteuttajaa Turun tai Varsinais-Suomen alueelle?

Muurix Oy

Iltatuuli 12, 21600 Parainen
Puh. 040 5779054
muurix2@gmail.com

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.