Harkkomuuraus

Teemme harkkomuuraukset vahvalla ammattitaidolla ja luotettavin aikatauluin kaikenkokoisiin rakennuksiin Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme sekä yksityisiä rakentajia että yrityksiä.

Muuraamme harkkotalot tarkasti harkkovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Pyrimme myös aina pitämään suhteet rappareihin hyvinä muuraamalla seinät suoriksi, jolloin oikaisulaastia säästyy.

Valitse harkkomuuraukseen
ammattilainen

Moni omakotitalon rakentaja päättää säästää harkkomuurauksessa ja tehdä työn itsenäisesti tai talkootyönä. Harkkomuuraus on kuitenkin juuri se työvaihe, josta talon rakentamisessa kannattaa viimeiseksi säästää.

Tässä työvaiheessa tapahtuvat virheet jäävät nimittäin piiloon talon rakenteisiin ja paljastuvat vasta myöhemmin esimerkiksi halkeamina. Näiden virheiden korjaaminen jälkikäteen on hankalaa ja kallista. Lisäksi rakennustarkastajan on vaikea havaita tässä työvaiheessa tapahtuneita virheitä.

Ammattitaitoisen muurarin palkkaaminen tarkoittaa säästöä muissa rakennusmenoissa: kun harkkoseinät on muurattu tarkasti ja huolellisesti, säästät seinien tasoituksen kustannuksissa. Muurarin pestaaminen harkkomuuraukseen on siis tärkeä ja kannattava panostus rakennuksen laatuun ja kestävyyteen.

Muurari auttaa harkkoseinien materiaalien valinnassa

Markkinoilla on erilaisia harkkotyyppejä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin. Jotta lopputuloksena on kestävä ja virheetön seinä, on harkkomuuraukseen valittava oikea harkkotyyppi. Kun olet valitsemassa taloosi rakennusmateriaaleja, kysythän siis neuvoa muurarilta! Ammattitaitoinen muurari osaa huomioida harkkojen valinnassa kaikki keskeiset kysymykset. Näin voit varmistua siitä, että työhön valitaan varmasti suunnitelmiisi parhaiten sopiva harkkotyyppi.

Harkkoseinä sopii sokkeliin

Harkkoseinä on erinomainen valinta erityisesti talon kellarikerrokseen ja sokkeliin. Talon ulkoseiniksi kannattaa kuitenkin harkita kauniisti patinoituvaa tiiliseinää, joka ei vaadi huoltoa tai pesua ja joka on siksi hyvin käytännöllinen valinta. Tärkeintä kuitenkin on, että talo on omistajansa ja asukkaansa maun mukainen. Mikäli syystä tai toisesta haluat koko taloon harkkoseinät, muuraamme ja rappaamme ne toiveidesi mukaan.

Lue lisää tiiliseinän ominaisuuksista Täystiilitalo-sivulta!

Etsitkö harkkomuurauksen tekijää Turun tai Varsinais-Suomen alueella?

Harkkomuuraus
harkkomuuraus

Muurix Oy

Iltatuuli 12, 21600 Parainen
Puh. 040 5779054
muurix2@gmail.com

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.